Opening expositie “Door de ogen van …”

Op 8 juli heeft in het gemeentehuis in Echt de feestelijke opening plaatsgevonden van de reizende expositie “Door de ogen van ….. “ (zie Galerij voor foto’s). Deze expositie is ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van PSW (Pedagogisch Sociaal Werk). In al die jaren is er veel veranderd, maar de taak is hetzelfde gebleven. Net als in 1955 biedt PSW nog steeds passend antwoord op vragen van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. De tentoonstelling is in verschillende gemeentes in Midden- en Noord-Limburg te zien om de betrokkenheid van PSW met de regio en de lokale samenleving uit te dragen. Familie, medewerkers, vrijwilligers, relaties en andere belangstellenden krijgen zo de gelegenheid kleurrijke schilderijen van cliënten te zien. De expositie zal tot 19 augustus te zien zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55, Echt.

De tentoonstelling in Echt-Susteren staat onder auspiciën van de Klankbordgroep Cultuur.

Downloaden (PDF, 678KB)