Cultuurprijs Echt-Susteren 2023

Al acht keer werd in Echt-Susteren de gemeentelijke cultuurprijs uitgereikt. Een prijs, die het gemeentebestuur toekent aan inwoners, verenigingen en organisaties die bijzondere verdiensten hebben op het terrein van de cultuur. Of het nu om muziek gaat, koorzang, theater, literatuur, dans, beeldende kunst of erfgoed behoud; cultuur is voor elke samenleving noodzakelijk. Cultuur zorgt voor nieuwe creativiteit en biedt een uitweg uit de waan van de dag.

De organisatie, in handen van de Kunst- en Cultuurraad heeft besloten de uitreiking van de prijs te verplaatsen, van januari naar april van het nieuwe jaar. Hierdoor kunnen alle activiteiten en evenementen van 2023 meegenomen worden bij de voordrachten.

Dit houdt in dat jullie, inwoners van Echt-Susteren nog tot 10 januari van het nieuwe jaar 2024 kandidaten voor de cultuurprijs kunnen voordragen.
Stuur je voordracht met motivatie in gesloten envelop naar Benedictalaan 9 6114 GW Susteren onder vermelding ‘Cultuurprijs’ of nomineer de kandidaat via het contactformulier op deze site met als onderwerp ‘Cultuurprijs’.

Het spreekt vanzelf, dat reeds ingezonden voordrachten evenzo meedingen naar de Cultuurprijs Echt-Susteren 2023.