Open Podium 19 maart: Doe jij mee?

Schuilt er in jou een verborgen talent en wil jij dit delen met de rest? Laat je dan zien tijdens het Open Podium! Op 19 Maart vindt de vijfde editie plaats, deze keer in gemeenschapshuis het Patronaat in Sint Joost. Vanaf 14.00 u kunnen kinderen en jongeren hun talenten laten zien, iedereen is welkom: van rappers, muzikanten, dansers, acteurs, dichters en alles wat hier tussen zit. Je kunt alleen of samen met bijv. klasgenoten of vrienden optreden. Je hebt tien minuten de tijd om het publiek omver te blazen met je talent!

Tijdens het Open Podium zal er een piano en indien gewenst een pianist aanwezig zijn. Heb je iets anders nodig? Laat het dan weten.

Durf jij jouw talent te laten zien of ken jij iemand met een verborgen talent? Meld je dan voor 11 maart aan! Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met cultuurcoach Sanne Hermans: 0475-484848 of sanne.hermans@menswel.nl.

Het Open Podium is onderdeel van de CultuurEStafette (vervolg op de Cultuurzomer) en wordt georganiseerd door de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren in samenwerking met de BIND cultuurcoach Menswel.