Open Podium met vele talenten

Met maar liefst 14 aanmeldingen en bijna 50 deelnemers wiens leeftijd tussen de 6 en 54 jaar lag, kon de vijfde editie van het talentenfestival weer beginnen. Dit jaar werd het Open Podium gehouden op 19 maart in het Patronaat in Sint Joost.

De verborgen talenten konden niet wachten om hun kunsten op het podium te vertonen. Familie, vrienden, leerkrachten en een cameraploeg van LOES-tv waren aanwezig om hen allen te bewonderen. De zaal was prachtig ingericht en een enthousiaste vrijwilliger verzorgde het licht en geluid. Met ook nog een podium van bijna een meter hoog, waren alle ingrediënten aanwezig om de deelnemers deze middag in de spotlight te zetten. Ook dit jaar was het scala aan talenten zeer divers, er werd gezongen, piano gespeeld, gerapt, een zelfgeschreven toneelspel gespeeld, en vooral veel gedanst, er kwam van alles aan bod.

   

Kort samengevat: het was een zeer geslaagde en gezellige middag, niet alleen voor alle deelnemers, maar ook voor het publiek. En we kunnen constateren dat er is zeker talent aanwezig is in onze gemeente! De uitzending van LOES-TV kunt u via Uitzending gemist bekijken, en foto’s zijn hier te vinden (foto’s van Jan Valentijn) en op de Facebookpagina van de BIND cultuurcoach.

 

Het Open Podium is onderdeel van de CultuurEStafette (voorheen Cultuurzomer) en wordt sinds 2012 georganiseerd door de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren met ondersteuning van de BIND cultuurcoach. Ook volgend jaar hopen we weer op vele nieuwe talenten.