Open Podium geslaagd

m_DSC05304 copy

Met maar liefst 14 aanmeldingen en ruim 30 deelnemers wiens leeftijd tussen de 7 en 18 jaar lag, kon de vierde editie van het talentenfestival weer beginnen. Dit jaar werd het Open Podium gehouden op 1 april in het nieuwe gemeenschapshuis de Koppel in Dieteren.

De verborgen talenten konden niet wachten om hun kunsten op het podium te vertonen. Familie, vrienden, leerkrachten en zelfs een cameraploeg van LOES-tv waren aanwezig om deze talentvolle avond te bewonderen. De zaal was prachtig ingericht en een professioneel team verzorgde het licht en geluid. Met ook nog een podium van bijna een meter hoog, waren alle ingrediënten aanwezig om de kinderen deze avond in de spotlight te zetten. Het publiek werd bij het eerste optreden al omver geblazen door een daverend optreden van twee jonge stoere heren! Ook dit jaar was het scala aan talenten zeer divers, er werd gezongen, gedanst van ballet tot aan hiphop, een zelfgeschreven toneelspel gespeeld, instrumenten bespeeld en gedichten voorgedragen, er kwam van alles aan bod. Kort samengevat: het was een zeer geslaagde en gezellige avond, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor het publiek. En we kunnen constateren dat er is zeker talent aanwezig is in onze gemeente! (zie Galerij voor foto’s gemaakt door Jan Valentijn)

U kunt de registratie van de avond bekijken bij Loes

Het Open Podium is onderdeel van de Cultuurzomer Echt-Susteren en wordt sinds 2012 georganiseerd door de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren. Ook volgend jaar hopen we weer op vele nieuwe talenten.