Cultuuraanbieders voor het onderwijs gezocht!

Het belang van cultuur in het basisonderwijs is welbekend. Met het Kunstmenu is er vanuit een samenwerking van Stichting Menswel met de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren jarenlang een aanbod gedaan aan het onderwijs in Echt-Susteren. Vanaf het schooljaar 2018-2019 volgt er een nieuwe aanpak en daar zijn cultuuraanbieders uit de regio voor nodig!

 

Voor het nieuwe schooljaar zoeken we cultuuraanbieders die binnen het basisonderwijs workshops willen geven, tentoonstellingen en voorstellingen willen aanbieden, excursies kunnen faciliteren, etc. Of het nu komt vanuit de muziekvereniging of een aanbieder van beeldende workshops; alles is welkom en als cultuurcoaches van stichting Menswel gaan we graag met jullie om tafel om samen te kijken naar de mogelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van literatuur, beeldende kunst, muziek, theater, dans of uiteraard een mix hiervan.

Als u en/of uw organisatie geïnteresseerd is, kunt u contact opnemen met cultuurcoach Rick Vechel, via rick.vechel@menswel.nl. In maart zullen de eerste adviesgesprekken met de scholen gepland worden, dus wacht niet te lang en laat van jullie horen!