Expositie JONG door leerlingen Connect College

Op vrijdag 18 november a.s. om 15.00 uur vindt de opening plaats van de expositie JONG van het Connect College in het gemeentehuis van Echt-Susteren.

Leerlingen van de onderbouw (vmbo-havo-vwo-gymnasium) van het Connect College hebben op verschillende manieren en met verschillende materialen uitdrukking gegeven aan het thema JONG. De kunstwerken variëren van paspoppen, mergelblokken en tekeningen tot mozaïek, keramiek, hout en nog veel meer.
Kortom: komt dat zien en laat u verrassen. U bent van harte uitgenodigd.

persbericht-connect-jong-foto

De expositie is ontstaan uit een samenwerking van het Connect College met de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren en de BIND Cultuurcoach Monique van der Vleuten.

Met deze expositie wordt de Cultuurzomer van de Klankbordgroep Cultuur afgesloten. Daarmee is het hele jaar aandacht besteed aan het thema JONG, met onder andere een Open Podium, de kunstroute Sjarabang en een literair café.

De expositie is te bezichtigen van 18 november tot en met 2 december tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Echt-Susteren (ma 9.00-20.00u, wo 9.00-17.00u, do/ vr 9.00-13.00u).

Meer informatie te verkrijgen bij Monique van der Vleuten, BIND Cultuurcoach: 0475-484848/ 06-46674373 of via cultuurcoach@menswel.nl.